En mustig soppa gjord på svamp, rotselleri och palsternacka går hem hos de flesta. Tillsätt buljong och grädde, mixa samman allt med hjälp av en stavmixer, vips har du en kämig svampsoppa. Servera med mjuka frallor och färskost med vitlök och du har en ypperlig höstmåltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
51 2019
Kontrollera noga innehållet i buljongen och brödet.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri matlagningsgrädde och färskost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut matlagningsgrädden och färskosten mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Johanna
1/21/2020Soppan blev väldigt lös tyvärr, men god smak.
Cecilia
1/10/2020Tyckte det var en god soppa. Nästa gång ska jag ha i mer svamp & fräsa krutonger med vitlök & parmesan för jag är inte förtjust i mackor. Kommer definitivt bli fler gånger!
Jenny
10/22/2019God, lite grötig men matig. La till chilliflakes för lite sting.