Honungsglacerade rotfrukter

Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
1
Honungsglacerade rotfrukter

Honungsglacerade rotfrukter är ett perfekt alternativ till den vanliga potatisen. Rotfrukter som morötter, palsternackor, rotselleri och kålrötter skärs i grova bitar och ugnsrostas med ringlad honung och persilja över sig.

Honungsglacerade rotfrukter

Ingredienser

4 portioner
3 morötter
2 palsternackor
ca 150 g rotselleri
8 schalottenlökar
ca 300 g kålrot
2 msk olivolja
2 msk flytande honung
gourmetsalt
persilja
nymalen svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat

Kommentar

jag wokade bara morötter, gul- röd- o grön paprika och auberigin i honung. fick skitbra kommentarer på festen om just rotfrukterna. jag skar dom tunnt för att inte behöva woka dom för länge.

Andreas

2003-01-04

Testa liknande recept

Rotfruktsmos
Betyg 4.6 av 5.
28 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rotfruktsstomp
Betyg 4.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kokoscurry med rotfrukter
Betyg 3.2 av 5.
112 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Att koka oxbringa
Betyg 4.4 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vintersallad med rotfrukter, pumpa och honungsnötter
Betyg 3.2 av 5.
38 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostade rotfruktstorn med örtsalsa
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga