En riktigt krämig och värmande svampsoppa med crème fraiche och syrlig fetaost. Förväll svampen först om du plockat den själv. Gott, hälsosamt, billigt och klimatsmart!
Ett recept från:
Buffé
nr 9,
2017
Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche och fetaost.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Byt fetaost mot tofu.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Anna
2017-10-01Kändes lite tam i smaken så jag piffade till soppan med lite Marsalavin. Blev bättre men ändå lite trist. Fetaosten var inte klockren till, lagade ett bufférecept med fetaost i en tomatsoppa häromveckan och de smakerna var väldigt bra tillsammans.