Små kantarellpajer med dill och fetaost

Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
5
Små kantarellpajer med dill och fetaost

Dessa söta små kantarellpajer är perfekta till kräftskivan eller buffén. Med färdiggjord pajdeg är de enkla att svänga ihop. Fyll med smakrik svamp och syrlig fetaost.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2017

Små kantarellpajer med dill och fetaost

Ingredienser

12 bufféportioner
2 rullar färdig kyld pajdeg (à 250 g)
200 g svamp (gärna kantareller)
1 finhackad schalottenlök
2 msk smör
100 g smulad fetaost
2 ägg
2 dl mjölk (3%)
1 msk hackad dill
2 krm salt
1 krm svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

God och lättlagad.

Catarina

2024-07-25

Gör egen pajdeg blir nog så bra - gjort dessa i flera år mkt uppskattade! Tack för BRA recept.

Eva

2023-03-27

Jättegoda

Charlotte

2022-08-01

Näringsvärde per bufféportion

Energi640 KJ / 152 kCal
Fett10 g
Salt0.6 g
Kolhydrater11 g
Protein5 g

Testa liknande recept

Svampsås
Betyg 4.7 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torkade kantareller
Betyg 3.7 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Svampsoppa med chipssmul
Betyg 2.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Svampstuvning
Betyg 4.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämig svamptoast med majs och dragon
Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Över 60 min att tillaga