Dessa söta små kantarellpajer är perfekta till kräftskivan eller buffén. Med färdiggjord pajdeg är de enkla att svänga ihop. Fyll med smakrik svamp och syrlig fetaost.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2017
Gör glutenfri: välj glutenfri pajdeg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av pajdeg, matfett, fetaost och mjölk.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri pajdeg. Använd mjölkproteinfritt matfett, byt fetaost mot tofu och ersätt mjölk med soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Innehåller ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättegoda
Charlotte
2022-08-01Dessa pajer är otroligt goda och super bra som ett tilltugg. Nu mera ett måste till kräftskiva och midsommarfirande!
Hanna
2021-08-21Köpte Ica:s färdiga fullkornspajdeg. Är man en finsmakare ska man inte ta några genvägar. Inte alls god, men man lär sig en läxa. Skulle skämmas att bjuda på dessa pajer, så jag får äta upp dem själv. Slänga bort mat är inte ett alternativ för mig.
Marianne
2018-03-03