Små kantarellpajer med dill och fetaost
Dessa söta små kantarellpajer är perfekta till kräftskivan eller buffén. Med färdiggjord pajdeg är de enkla att svänga ihop. Fyll med smakrik svamp och syrlig fetaost.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2017
Ingredienser
12 bufféportioner
2 rullar färdig kyld pajdeg (à 250 g)
200 g svamp (gärna kantareller)
1 finhackad schalottenlök
2 msk smör
100 g smulad fetaost
2 ägg
2 dl mjölk (3%)
1 msk hackad dill
2 krm salt
1 krm svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bufféportion
Energi640 KJ / 152 kCal
Fett10 g
Salt0.6 g
Kolhydrater11 g
Protein5 g
Kommentarer
God och lättlagad.
Catarina
2024-07-25Gör egen pajdeg blir nog så bra - gjort dessa i flera år mkt uppskattade! Tack för BRA recept.
Eva
2023-03-27Jättegoda
Charlotte
2022-08-01