Svamppasta med rostas och persilja

Betyg 4.4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Svamppasta med rostas och persilja

Denna svamppasta med rostas och persilja är en fräsch och tilltalande rätt som du ganska enkelt tillagar på kastanjechampinjoner, lök, pasta, möra bitar rostas och krämig crème fraiche. Pastan serveras med en smakrik sallad gjord på tomater, ruccola, olivolja, vinäger och dijonsenap.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 15 2014

Svamppasta med rostas och persilja

Ingredienser

4 portioner
4 port pasta (gärna bucatini)
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
250 g kastanjechampinjoner
1 msk olja
salt
peppar
2 skivor rostas
1 msk smör eller margarin
2 dl crème fraiche
1 dl vatten
1 köttbuljongtärning eller fond
1/2 kruka persilja

Sallad

2 tomater
1 tsk olivolja
1 tsk vitvinsvinäger
1 tsk dijonsenap
1/2 påse rucola (à 65 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2480 KJ / 593 kCal
Fett28.2 g
Kolhydrater54.7 g
Protein27.3 g

Testa liknande recept

  • Krispig osttopping
    Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Pannbiff med potatis och gräddsås
    Betyg 4.4 av 5.24 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Rostas med krämig gnocchi
    Betyg 4.3 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Pizza bianco med skogssvamp och Folke
    Betyg 4.7 av 5.65 personer har röstat
    Receptet har 14 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad