Rostas med krämig gnocchi

6
1
Rostas med krämig gnocchi

Rostas är en extra mör bit av nötkött som får en fantastisk smak när den steks i smör. Smakexplosion uppstår när den serveras med denna krämiga gnocchi med sting från dijonsenap. Toppa rätten med hackad persilja och söta romanticatomater.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 49 2018

Rostas med krämig gnocchi

Ingredienser

2 portioner
2 port gnocchi
ca 300 g rostas
1 msk smör
salt
peppar
2 dl matlagningsgrädde
1/2 ask färsk persilja (à 20 g)
1 tsk dijonsenap
1/2 förp romanticatomater (à 400 g)

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri gnocchi.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och grädde.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt matfett och byt ut grädde mot mjölkfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentar

Emelie

2022-02-27

Köttet, så gott! Men gnocchin hade varit godare utan såsen tycker jag. En vanlig bea hade funkat bra till.

Näringsvärde per portion

Energi 2858 KJ / 682 kCal
Fett 26 g
Salt 3.89 g
Kolhydrater 65 g
Protein 44 g
Läs mer om näringsvärden