Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Enkel

Rostas med krämig gnocchi

Rostas är en extra mör bit av nötkött som får en fantastisk smak när den steks i smör. Smakexplosion uppstår när den serveras med denna krämiga gnocchi med sting från dijonsenap. Toppa rätten med hackad persilja och söta romanticatomater.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 49, 2018
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 2 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka gnocchin enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Stek köttet i hälften av smöret i en stekpanna, ca 4 minuter på varje sida. Krydda med salt och peppar.
  3. Lyft upp köttet och stek gnocchin i resten av smöret, häll i grädden och låt koka ihop.
  4. Hacka persiljan och rör ner den i gnocchin, smaka av med senap, salt och peppar.
  5. Dela tomaterna.
  6. Servera köttet med gnocchin och tomaterna.

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri gnocchi.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och grädde.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt matfett och byt ut grädde mot mjölkfri ersättningsprodukt.

Ingredienser

Portioner: 2
  • 2 port gnocchi
  • ca 300 g rostas
  • 1 msk smör
  • salt
  • peppar
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 1/2 ask färsk persilja (à 20 g)
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1/2 förp romanticatomater (à 400 g)
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2858 kJ / 682 kCal

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer