Rostas med krämig gnocchi
![Rostas med krämig gnocchi](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_185342/cf_259/rostas_med_kramig_gnocchi.jpg)
Rostas är en extra mör bit av nötkött som får en fantastisk smak när den steks i smör. Smakexplosion uppstår när den serveras med denna krämiga gnocchi med sting från dijonsenap. Toppa rätten med hackad persilja och söta romanticatomater.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 49 2018
![Rostas med krämig gnocchi](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_185342/cf_259/rostas_med_kramig_gnocchi.jpg)
Ingredienser
2 portioner
2 port gnocchi
ca 300 g rostas
1 msk smör
salt
peppar
2 dl matlagningsgrädde
1/2 ask färsk persilja (à 20 g)
1 tsk dijonsenap
1/2 förp romanticatomater (à 400 g)
För alla
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri gnocchi.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och grädde.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt matfett och byt ut grädde mot mjölkfri ersättningsprodukt.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2858 KJ / 682 kCal
Fett26 g
Salt3.89 g
Kolhydrater65 g
Protein44 g
Kommentar
Köttet, så gott! Men gnocchin hade varit godare utan såsen tycker jag. En vanlig bea hade funkat bra till.
Emelie
2022-02-27