Svamppasta med rostas och persilja

Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
0
Svamppasta med rostas och persilja

Denna svamppasta med rostas och persilja är en fräsch och tilltalande rätt som du ganska enkelt tillagar på kastanjechampinjoner, lök, pasta, möra bitar rostas och krämig crème fraiche. Pastan serveras med en smakrik sallad gjord på tomater, ruccola, olivolja, vinäger och dijonsenap.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 15 2014

Svamppasta med rostas och persilja

Ingredienser

4 portioner
4 port pasta (gärna bucatini)
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
250 g kastanjechampinjoner
1 msk olja
salt
peppar
2 skivor rostas
1 msk smör eller margarin
2 dl crème fraiche
1 dl vatten
1 köttbuljongtärning eller fond
1/2 kruka persilja

Sallad

2 tomater
1 tsk olivolja
1 tsk vitvinsvinäger
1 tsk dijonsenap
1/2 påse rucola (à 65 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2480 KJ / 593 kCal
Fett28.2 g
Kolhydrater54.7 g
Protein27.3 g

Testa liknande recept

Rostas med fetaost, paprika och tomat
Betyg 3.3 av 5.
29 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krispig osttopping
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pannbiff med potatis och gräddsås
Betyg 4.4 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostade majskolvar med paprikapesto och parmesan
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostas med krämig gnocchi
Betyg 4.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Cashewsmul med sesam och rostad lök
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga