UNDER 15 MIN | Enkel

Krispig osttopping

Med rostad lök kan man göra mycket! Krispig osttopping till korven till exempel. Rosta riven ost och blanda med rostad lök och persilja för ett krispigt smul att toppa din korv i bröd med.

Detta är ett recept från Buffé nr 1, 2020
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Sprid ut osten på en bakpappersklädd plåt.
  3. Rosta i mitten av ugnen 5–10 minuter tills det får lite färg. Låt svalna och smula.
  4. Hacka persiljan, blanda med rostad lök och den rostade osten.

För alla

Kontrollera noga innehållet i brödet.
Fri från laktos och ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfria produkter av rostad lök och bröd.

Ingredienser

  • 2 dl riven lagrad ost (t ex cheddar)
  • 2 msk hackad persilja
  • 2 dl rostad lök