Rostade majskolvar med paprikapesto och parmesan

1
0
Rostade majskolvar med paprikapesto och parmesan

Hela majskolvar i ugnen är alltid gott. Ännu godare blir de när du penslar kolvarna med paprikapesto när de är klara samt toppar dem med parmesanost, rostad lök och gräslök.

Rostade majskolvar med paprikapesto och parmesan

Ingredienser

4 portioner
4 majskolvar (förkokta eller färska utan blast)
1 msk olja
salt
svartpeppar
1 1/2 dl finriven parmesan
1/2 kruka gräslök
1 dl paprikapesto
1 dl rostad lök

För alla

Kontrollera noga innehållet i peston.
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri rostad lök.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex parmigiano reggiano.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer