Matiga vegetariska nuggets med champinjoner, krämig mozzarella och en fräsch tomatsallad förenat i en wrap blir en riktig hit! Bjud tillbehören i olika skålar och låt var och en rulla ihop sin egen wrap med svampnuggets.
Ett recept från:
Buffé
nr 5,
2015
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd och tortillabröd.
Gör laktosfri: använd laktosfria produkter av ströbröd, mozzarella, tortillabröd och yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkproteinfritt ströbröd och tortillabröd. Byt ut mozzarella mot mjölkproteinfritt ostalternativ. Byt yoghurt mot soja-, havre-, eller risbaserad ersättningsprodukt.
Innehåller ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Johanna
2016-01-13Nuggetsen blev rätt torra hos oss, men såsen (eller ja, "salladen") är JÄVULSKT god! Lagar den ofta och har till allt möjligt. Ha i mer yoghurt så blir den såsigare och räcker längre :)