Med tortillabröd som pizzabotten går det på ett kick att göra egen pizza! Här toppar vi den med färskost, mozzarella, zucchini och riven halloumi. Citronskal och rostade mandelspån blir pricken över i:et.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2019
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Väldigt gott och enkelt! Passar bäst som förrätt, tilltugg eller bufférätt i denna utformning. Kraftigare pizzabotten krävs för att bli mätt annars. Proportionerna i receptet tål att varieras och citronskal kan med fördel bytas ut mot citronpeppar.
Therése
2022-07-19Mums! Var lite tveksam till citronskalet, men det höjde verkligen smaken! Tonåringarna var dock inte lika begeistrade. Klipp upp i "tårtbitar" så passar den perfekt på tapasbordet.
Ellinor
2020-12-30Riktigt gott men inte helt mättande. Jag behövde ta ut dom efter ca 6 min annars hade nog brödkanterna brännts vid. Nästa gång blir det mera ost än vad receptet anger, och mer som förrätt eller tilltugg än huvudrätt.
Linda
2020-07-05