Ljuvliga lasagneplattor och en smakrik svampfyllning är en fantastisk god kombination. Svampfyllningen gör du bland annat på tomat, bladspenat, fräst vitlök och rosmarin. Varvat med krämig ricotta och toppad med grana padano är denna lasagne en måltid dina smaklökar kommer att minnas.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
51 2016
Rätten innehåller mjölkprotein.
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Gör glutenfri: använd glutenfria lasagneplattor.
Gör laktosfri: byt ut ricottan mot laktosfri crème fraiche.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Anna
2022-11-13Väldigt god! Bytte ricotta mot mjölkfri fraiche, och osten mot en påse parveggio.
Marie
2021-09-13Gott och enkelt recept. Det blev torkad karl johan och färska champinjoner i vår lasagne. Det blev ca 750 gram isf 500 men det gjorde den saftig och god. Denna kommer vi att göra fler gånger
Ants
2016-12-07Gott, men gjorde med keso och broccoli istället för riccotta och spenat som jag saknade hemma. Peston gjorde jag på solrosfrön och pumpakärnor istället för nötter.