Pappardelle med rostbiff och basilika
Papardelle är de breda pastabanden som i denna rätt serveras med mör och saftig rostbiff och basilika. För att få fram den något höstiga känslan och smaken steks den tillsammans med svamp och purjolök. Grädden hälls över och förvandlar ingredienserna till en krämig sås. Toppa med lite ost!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 51 2015
Ingredienser
4 portioner
4 port papardelle
250 g champinjoner
1/2 purjolök
ca 600 g rostbiff
1/2 kruka basilika
100 g grana padano
1 msk olja
salt
peppar
2 dl vispgrädde
1 tsk timjan
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3329 KJ / 796 kCal
Fett37 g
Salt1.6 g
Kolhydrater56 g
Protein56 g
Kommentar
En favorit!
Hanna
2020-04-01