Pappardelle med rostbiff och basilika

Betyg 3.5 av 5.
74 personer har röstat
1
Pappardelle med rostbiff och basilika

Papardelle är de breda pastabanden som i denna rätt serveras med mör och saftig rostbiff och basilika. För att få fram den något höstiga känslan och smaken steks den tillsammans med svamp och purjolök. Grädden hälls över och förvandlar ingredienserna till en krämig sås. Toppa med lite ost!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 51 2015

Pappardelle med rostbiff och basilika

Ingredienser

4 portioner
4   port papardelle
250 g  champinjoner
1/2   purjolök
ca 600 g  rostbiff
1/2   kruka basilika
100 g  grana padano
1 msk  olja
salt och peppar
2 dl  vispgrädde
1 tsk  timjan

För alla

Rätten innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
74 personer har röstat

Kommentar

En favorit!

Hanna

2020-04-01

Näringsvärde per portion

Energi3329 KJ / 796 kCal
Fett37 g
Salt1.6 g
Kolhydrater56 g
Protein56 g

Testa liknande recept

Galettes comple med kassler, spenat och ägg
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Hel rostbiff med blomkålspuré och grönsaker 
Betyg 3.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad rostbiff med gnocchi, tomat och grönpeppar
Betyg 3.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Risonirisotto med champinjoner och sojabönor
Betyg 3.5 av 5.
269 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pastawok
Betyg 1.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bönpasta med röd pesto, rostbiff och grönkål
Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga