Hej!
Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.
Spenatsåsen görs med en pesto arrabbiata. Arrabbiata betyder arg på italienska, ett talande namn för den heta italienska favoriten. Lasagneplattorna varvas med spenatsås och en annan italiensk delikatess, tunt skivad portabello. Ost och pankoströbröd ger ett ljuvligt täcke på lasagnen.
Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten laktosfri.Gör glutenfri: använd glutenfria lasagneplattor (förkoka dem eventuellt). Byt ut panko mot glutenfritt ströbröd eller po-fiber.Gör mjölkproteinfri: uteslut osten.Gör äggfri: använd lasagneplattor utan ägg (förkoka dem eventuellt).
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Svamplasagne med pesto och ricotta
Grönsakslasagne med pesto
Glutenfri vegolasagne med Folke
Linsragu med arrabbiata och rödvin
Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer