Fylld grillad portabello med örtfärskost

Betyg 4.2 av 5.
9 personer har röstat
3
Fylld grillad portabello med örtfärskost

Upptäck en lakto-vegetarisk läckerhet med dessa grillade portabellosvampar fyllda med krämig örtfärskost. Toppa med riven ost och panko som blir till ett krispigt täcke på svamparna.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2023

Fylld grillad portabello med örtfärskost

Ingredienser

4 portioner
200 g färskost med ört- och vitlök
1/2 dl mjölk
1/2 dl panko
1/2 dl riven lagrad ost
4 stora eller små portabellosvampar (4 stora motsvarar 8 små)
2 msk olja
1/2 tsk salt
1 dl hackad persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Om man gör i ugnen behöver den stekas innan?

Sabina

2023-07-19

Hej Sabina! Om du vill ha lite färg (stekyta) på svampen så kan du steka dem men det är inte nödvändigt. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina

Redaktionen

2023-07-20

Blir mycket bättre atr göra det i ugnen än på grillen. Då blir både pankon och osten bättre, och får lite färg.

Lennart

2023-06-24

Hmm… Hur ska innehållet kunna fyllas i svampen, om den placeras med ovansidan upp?

Jessica

2023-05-24

Hihi! Ja det har du rätt i...vi har gjort en liten tankevurpa. Hälsningar Ulrika

Redaktionen

2023-05-25

Näringsvärde per portion

Energi926 KJ / 211 kCal
Fett17 g
Salt1.2 g
Kolhydrater9 g
Protein8 g

Testa liknande recept

Grillad portabello med två sorters lök
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Portabello grilled cheese
Betyg 4.4 av 5.
28 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Portabellospett med nötströssel
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Spännande svampburgare
Betyg 3.2 av 5.
75 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Portabello med spenat och mozzarella
Betyg 4.3 av 5.
47 personer har röstat
Under 45 min att tillaga