Svamp Carpaccio med citronette och färsk mejram

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Svamp Carpaccio med citronette och färsk mejram

En härlig carpaccio på svamp med citronette och färsk mejram som passar perfekt till förrätt. Skiva champinjoner, kantareller och portabellasvamp och placera på tallrik. Ringla sedan över den sötsyrliga dressingen och toppa med mejram före servering.

Svamp Carpaccio med citronette och färsk mejram

Ingredienser

4 portioner

Innehåll

4 st  portabellasvamp (stora bruna champinjonliknande svampar)
8 - 10 st  vita champinjoner
50 g  färska kantareller
1 dl  god olivolja
1 tsk  råsocker
saften av 1/2   citron
salt
svartpeppar
1 dl  plockad färsk mejram

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fredagspizza med portabello och syrlig kålsallad
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kalvfärsjärpar med rostade potatisar
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Portabelloburgare med blue cheese och päronsalsa
Betyg 4.8 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Portabelloburgare med grillad avokado och het bönkräm
Betyg 4.5 av 5.
19 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mustig svamplasagne med valnötssallad
Betyg 4.6 av 5.
8 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Svampfylld triangliolini med parmesangrädde och ruccola
Betyg 4 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga