Kalvfärsjärpar med rostade potatisar

Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Kalvfärsjärpar med rostade potatisar

Vitlökskryddade kalvfärsjärpar serveras som kebab med ugnsrostad potatis och en klick yoghurt.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 23 2012

Kalvfärsjärpar med rostade potatisar

Ingredienser

4 portioner
900 g  färskpotatis
2 1/2 msk  olivolja
salt och peppar
2   vitlöksklyftor
ca 500 g  kalvfärs
1   ägg
ca 200 g  portabellasvamp
250 g  körsbärstomater
1   rödlök
1 msk  vitvinsvinäger
65 g  rucola
2 dl  matyoghurt

För alla

Rätten är fri från gluten.
Gör laktosfri: Använd matfett och matyoghurt som är laktosfritt.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut yoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja). Använd mjölkfritt matfett.
Gör äggfri: Uteslut ägget.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2450 KJ / 589 kCal
Fett0 g
Kolhydrater0 g
Protein0 g

Testa liknande recept

Järpar med ljummen portabellosallad
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kalvfärsjärpar med persiljesås
Betyg 3.4 av 5.
49 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Svamp Carpaccio med citronette och färsk mejram
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kalvfärsjärpar med varm fetaostsallad
Betyg 3.7 av 5.
42 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kalvfärsbiffar med rostad pumpa och fetaoströra
Betyg 3.3 av 5.
51 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fredagspizza med portabello och syrlig kålsallad
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga