Kalvfärsjärpar med rostade potatisar

Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Kalvfärsjärpar med rostade potatisar

Vitlökskryddade kalvfärsjärpar serveras som kebab med ugnsrostad potatis och en klick yoghurt.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 23 2012

Kalvfärsjärpar med rostade potatisar

Ingredienser

4 portioner
900 g färskpotatis
2 1/2 msk olivolja
salt
peppar
2 vitlöksklyftor
ca 500 g kalvfärs
1 ägg
ca 200 g portabellasvamp
250 g körsbärstomater
1 rödlök
1 msk vitvinsvinäger
65 g rucola
2 dl matyoghurt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2450 KJ / 589 kCal
Fett25.7 g
Kolhydrater51.3 g
Protein33.8 g

Testa liknande recept

Järpar med ljummen portabellosallad
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Svamp Carpaccio med citronette och färsk mejram
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kalvfärsjärpar med varm fetaostsallad
Betyg 3.7 av 5.
42 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kalvfärsjärpar med persiljesås
Betyg 3.4 av 5.
51 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sparris- och potatissallad med kalvfärsbiff
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Portabelloburgare med blue cheese och päronsalsa
Betyg 4.8 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga