Kalvfärsjärpar med rostade potatisar

Betyg 2.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kalvfärsjärpar med rostade potatisar

Vitlökskryddade kalvfärsjärpar serveras som kebab med ugnsrostad potatis och en klick yoghurt.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 23 2012

Kalvfärsjärpar med rostade potatisar

Ingredienser

4 portioner
900 g färskpotatis
2 1/2 msk olivolja
salt
peppar
2 vitlöksklyftor
ca 500 g kalvfärs
1 ägg
ca 200 g portabellasvamp
250 g körsbärstomater
1 rödlök
1 msk vitvinsvinäger
65 g rucola
2 dl matyoghurt

Gör så här

00:25:00
00:08:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2450 KJ / 589 kCal
Fett25.7 g
Kolhydrater51.3 g
Protein33.8 g

Testa liknande recept

Järpar med ljummen portabellosallad
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gratinerad portabello med borlottibönor och nötter
Betyg 3.7 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Svamp Carpaccio med citronette och färsk mejram
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Portabelloteriyaki med rostad pak choi
Betyg 4.2 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kalvfärsjärpar med varm fetaostsallad
Betyg 3.7 av 5.43 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fredagspizza med portabello och syrlig kålsallad
Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad