Krämig ravioli med bresaola
En krämig ravioli är perfekt att svänga ihop när tiden är knapp och magen kurrar. Här äts den med breasola, och görs krämig med hjälp av matlagningsgrädde och basilika samt serveras med en härligt grön mix. En perfekt vardagsrätt helt enkelt!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 35 2019
Ingredienser
4 portioner
1/2 förp färsk basilika (à 30 g)
1/2 förp grönmix (à 500 g)
3 förp färsk pasta ravioli (gärna svamp)
2 1/2 dl matlagningsgrädde
salt
peppar
2 förp bresaola (à 70 g)
65 g mâchesallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3016 KJ / 709 kCal
Fett29 g
Salt5 g
Kolhydrater74 g
Protein33 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Grönmix ska det vara.
Christina
2020-02-11Hej Christina! Grönmix är en grönsaksblandning som du hittar i frysdisken hos ICA. Den innehåller bla broccoli, romanesco och grönabönor. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-02-14Vad är grönvit?
Christina
2020-02-11