Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Medel

Krämig ravioli med bresaola

En krämig ravioli är perfekt att svänga ihop när tiden är knapp och magen kurrar. Här äts den med breasola, och görs krämig med hjälp av matlagningsgrädde och basilika samt serveras med en härligt grön mix. En perfekt vardagsrätt helt enkelt!

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 35, 2019
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt på en stor kastrull med vatten till grönmixen och raviolin.
  2. Hacka basilikan.
  3. Häll ner grönmixen och raviolin i kokande vatten och låt koka ca 4 minuter.
  4. Häll av i ett durkslag och sätt tillbaka den tomma kastrullen på plattan. Koka upp grädden och basilikan och smaka av med salt och peppar.
  5. Vänd ner raviolin och grönmixen i kastrullen och blanda försiktigt.
  6. Servera raviolin och grönmixen med bresaola och sallad.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på raviolin.
Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Tips

Smaka gärna av såsen med tomatpesto eller vanlig pesto.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1/2 förp färsk basilika (à 30 g)
  • 1/2 förp grönmix (à 500 g)
  • 3 förp färsk pasta ravioli (gärna svamp)
  • 2 1/2 dl matlagningsgrädde
  • salt
  • peppar
  • 2 förp bresaola (à 70 g)
  • 65 g mâchesallad
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 3016 kJ / 709 kCal

Klimatguide

0,7 - 1,4 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om våra klimatguidade recept

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer