Krämig ravioli med bresaola

3
2
Krämig ravioli med bresaola

En krämig ravioli är perfekt att svänga ihop när tiden är knapp och magen kurrar. Här äts den med breasola, och görs krämig med hjälp av matlagningsgrädde och basilika samt serveras med en härligt grön mix. En perfekt vardagsrätt helt enkelt!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 35 2019

Krämig ravioli med bresaola

Ingredienser

4 portioner
1/2
förp färsk basilika (à 30 g)
1/2
förp grönmix (à 500 g)
3
förp färsk pasta ravioli (gärna svamp)
2 1/2 dl
matlagningsgrädde
-
salt
-
peppar
2
förp bresaola (à 70 g)
65 g
mâchesallad

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på raviolin.
Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Smaka gärna av såsen med tomatpesto eller vanlig pesto.

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Christina

2/11/2020

Grönmix ska det vara.

Redaktionen ICAse

2/14/2020

Hej Christina! Grönmix är en grönsaksblandning som du hittar i frysdisken hos ICA. Den innehåller bla broccoli, romanesco och grönabönor. Hälsningar Ulrika

Christina

2/11/2020

Vad är grönvit?

Näringsvärde per portion

Energi 3016 KJ / 709 kCal
Fett 29 g
Salt 5 g
Kolhydrater 74 g
Protein 33 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept