Biffsallad

Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat
2
Biffsallad

Prova på denna läckra biffsallad med rostade pinjenötter, körsbärstomater och vacker rucola, du kommer inte bli besviken! Salladen mättar och smakar fantastiskt gott utan att ta för lång tid i köket.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2004

Biffsallad

Ingredienser

4 portioner
2   askar körsbärstomater eller pärltomater (à 500 g)
10   basilikablad
100 g  rucolasallad
150 g  lövbiff
smör
20 g  rostade pinjenötter
salt och peppar

Dressingen

3 msk  mild olivolja
2 tsk  balsamvinäger
flingsalt

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: stek biffen i olja i stället för smör.

Gör så här

Tips

Receptet är provlagat för 4 portioner men passar även för 10 bufféportioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Jättegott, hade i pasta och lite soltorkade tomater också och det blev mumma!!! Rekommenderas varmt!!

Linda

2005-05-10

Enkelt, snabbt o jättegott! Jag brukar öka på lövbiffen för att få det lite matigare

Ulrika

2004-03-17

Testa liknande recept

Koreansk råbiff
Betyg 4.8 av 5.
32 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bulgogi med rispyramid
Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lövbiff med persiljesmör och broccoli
Betyg 3.9 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Biff- och nudelwok
Betyg 3.5 av 5.
34 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pesto alla genovese
Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillad sparris i apelsin/basilikadressing
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga