Svampfrittata med bönsallad
Svampfrittata med bönsallad är enkel och lite lyxigare variant av vanlig omelett. Med fantastiska smaker som zucchini, mejram, svamp och vitlök fyller du denna frittata med innan den avslutas i ugnen för en gyllenbrun yta.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 41 2016
Ingredienser
4 portioner
Frittata
2 gula lökar
1 vitlöksklyfta
1 zucchini
500 g svampmix
1 msk olivolja
1 msk mejram
salt
peppar
6 ägg
1 dl vatten
1 tsk salt
Sallad
2 tomater
380 g stora kokta vita bönor
150 g haricots verts (bönor)
65 g mangoldskott
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1537 KJ / 368 kCal
Fett20 g
Salt2.68 g
Kolhydrater21 g
Protein20 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Riktigt matigt och gott.
Carina
2022-06-18Äckligt
Greta
2020-03-29Hej Greta! Vad tråkigt att du inte gillade smaken. Hoppas du här hittar ett annat recept som passar dig bättre https://www.ica.se/recept/#:search=frittata%20svamp. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-03-30Enkelt, smakrikt och mättande./Karolina
Patrick
2015-04-05