Svampfrittata med bönsallad

35
2 Klimatsmart
Svampfrittata med bönsallad

Svampfrittata med bönsallad är enkel och lite lyxigare variant av vanlig omelett. Med fantastiska smaker som zucchini, mejram, svamp och vitlök fyller du denna frittata med innan den avslutas i ugnen för en gyllenbrun yta.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 41 2016

Svampfrittata med bönsallad

Ingredienser

4 portioner

Frittata

2
gula lökar
1
vitlöksklyfta
1
zucchini
500 g
svampmix
1 msk
olivolja
1 msk
mejram
-
salt och peppar
6
ägg
1 dl
vatten
1 tsk
salt

Sallad

2
tomater
380 g
stora kokta vita bönor
150 g
haricots verts
65 g
mangoldskott

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein. Innehåller ägg.

Gör så här

Tips

Servera gärna ett gott fullkornsbröd till rätten.

Vad tyckte du om receptet?

35

Kommentarer

Greta

2020-03-29

Äckligt

Redaktionen ICAse

2020-03-30

Hej Greta! Vad tråkigt att du inte gillade smaken. Hoppas du här hittar ett annat recept som passar dig bättre https://www.ica.se/recept/#:search=frittata%20svamp. Hälsningar Ulrika

Patrick

2015-04-05

Enkelt, smakrikt och mättande./Karolina

Näringsvärde per portion

Energi 1537 KJ / 368 kCal
Fett 20 g
Salt 2.68 g
Kolhydrater 21 g
Protein 20 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept