Tapasdip
En enkel och smakrik dip på cannelinibönor, färsk mejram och skalad mandel. Alla ingredienser mixas samman och får ett milt sting från chilin. Gott till tapasbordet!
Ingredienser
8 bufféportioner
1 förp cannellinibönor (à 380 g)
1/4 kruka mejram
1/2 skållad mandel
1/2 krm chiliflakes
2 msk olivolja
2 tsk vitvinsvinäger
salt
Till servering
kallskuren skinka korv gröna oliver inlagd vitlök och crostini
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bufféportion
Energi723 KJ / 173 kCal
Fett11 g
Salt0.4 g
Kolhydrater10 g
Protein6 g
Kommentarer
Låter gott men ska det verkligen vara en halv mandel? Eller halv dl kanske? Roswitha
Roswitha
2023-09-30Ska det vara 1/2 skållad mandel? Det låter konstigt. Menas det 1/2 dl?
Maria
2023-09-30