Tapasdip

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
2
Tapasdip

En enkel och smakrik dip på cannelinibönor, färsk mejram och skalad mandel. Alla ingredienser mixas samman och får ett milt sting från chilin. Gott till tapasbordet!

Tapasdip

Ingredienser

8 bufféportioner
1   förp cannellinibönor (à 380 g)
1/4   kruka mejram
1/2   skållad mandel
1/2 krm  chiliflakes
2 msk  olivolja
2 tsk  vitvinsvinäger
salt

Till servering

kallskuren skinka korv gröna oliver inlagd vitlök och crostini

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria crostini.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Låter gott men ska det verkligen vara en halv mandel? Eller halv dl kanske? Roswitha

Roswitha

2023-09-30

Ska det vara 1/2 skållad mandel? Det låter konstigt. Menas det 1/2 dl?

Maria

2023-09-30

Näringsvärde per portion

Energi723 KJ / 173 kCal
Fett11 g
Salt0.4 g
Kolhydrater10 g
Protein6 g

Testa liknande recept

Färskost med vitlök, persilja och vita bönor
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Böndipp
Betyg 4.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Basilika- och fetaostspread
Betyg 4.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Svamp Carpaccio med citronette och färsk mejram
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Provensalska bönor
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Högrev med rotfrukter och pepparrotstillbehör
Betyg 3.4 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga