Tapasdip

2
0
Tapasdip

En enkel och smakrik dip på cannelinibönor, färsk mejram och skalad mandel. Alla ingredienser mixas samman och får ett milt sting från chilin. Gott till tapasbordet!

Skriv ut
Tapasdip

Ingredienser

8 bufféportioner
1
förp cannellinibönor (à 380 g)
1/4
kruka mejram
1/2
skållad mandel
1/2 krm
chiliflakes
2 msk
olivolja
2 tsk
vitvinsvinäger
-
salt

Till servering

kallskuren skinka korv gröna oliver inlagd vitlök och crostini

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria crostini.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 723 KJ / 173 kCal
Fett 11 g
Salt 0.4 g
Kolhydrater 10 g
Protein 6 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept