Tapasdip

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
2
Tapasdip

En enkel och smakrik dip på cannelinibönor, färsk mejram och skalad mandel. Alla ingredienser mixas samman och får ett milt sting från chilin. Gott till tapasbordet!

Tapasdip

Ingredienser

8 bufféportioner
1   förp cannellinibönor (à 380 g)
1/4   kruka mejram
1/2   skållad mandel
1/2 krm  chiliflakes
2 msk  olivolja
2 tsk  vitvinsvinäger
salt

Till servering

kallskuren skinka korv gröna oliver inlagd vitlök och crostini

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria crostini.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Låter gott men ska det verkligen vara en halv mandel? Eller halv dl kanske? Roswitha

Roswitha

2023-09-30

Ska det vara 1/2 skållad mandel? Det låter konstigt. Menas det 1/2 dl?

Maria

2023-09-30

Näringsvärde per portion

Energi723 KJ / 173 kCal
Fett11 g
Salt0.4 g
Kolhydrater10 g
Protein6 g

Testa liknande recept

Böndipp
Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Basilika- och fetaostspread
Betyg 4.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Provensalska bönor
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Färskost med vitlök, persilja och vita bönor
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Vit bönröra
Betyg 3.6 av 5.
63 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Lantsoppa med pistou
Betyg 3.5 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga