Laga egen svampbuljong med detta recept där buljongen får smak av blandad svamp som kantareller och skogschampinjoner samt timjan, sherry och fond. Servera som mustig soppa med kyckling och jordärtskocka för en magisk middag som sätter guldkant i höstmörkret.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2020
Kontrollera noga innehållet i fonden.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Extremt gott! Vilken överraskning med jordärtskockor
Simon
2020-08-27Jag lagade för middagen i veckan och det var fantastik!! 😋 Vi visste inte att jordärtskockor kan ätas råa.
Alejandro
2020-08-27