En soppa med finess! Rostade jordärtskockor utgör grunden i denna ljuvliga, gräddiga jordärtskockssoppa som med hjälp av misopasta lyfts till nya umami-höjder. Servera soppan tillsammans med rostade skockor marinerade i ostronsås och sesamfrön.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2021
Kontrollera noga innehållet i fonden och ostronsåsen.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör och grädde mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Tyvärr inte alls gott, soppan för 8 personer åkte i slasken.
Eva-therése
2023-01-07Verkligen jättegott och annorlunda recept, men varning för att jordärtskockorna kan skapa reaktion i magen 😂
Julia
2022-01-29Fantastiskt god soppa, enkel att laga och mycket smakrik och omtyckt.
Jannica
2022-01-13