Svamp och selleribiffar
Svamp och selleribiffar med rotsaker till är en passande, mustig hösträtt! Crème fraiche, ströbröd och majsstärkelse binder ihop rätten. Perfekt rätt för svampälskaren, vegetarianen och den som vill variera köttfärsbiffarna!
Ingredienser
4 portioner
2 gula lökar
1 vitlöksklyfta
ca 1 l svamp (t ex kantareller, trattkantareller, champinjoner)
4 msk smör eller margarin
ca 500 g rotselleri
1 dl crème fraiche
1 dl ströbröd
1 msk majsstärkelse
1 tsk salt
Till servering
rostade rotfrukter (t ex potatis, palsternackor, morötter och rödlök)
crème fraiche med senap och rivet äpple
1 krm peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1994 KJ / 476 kCal
Fett31.5 g
Kolhydrater36.6 g
Protein8.9 g
Kommentarer