Svamp och selleribiffar
![Svamp och selleribiffar](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_43229/cf_259/svamp_och_selleribiffar.jpg)
Svamp och selleribiffar med rotsaker till är en passande, mustig hösträtt! Crème fraiche, ströbröd och majsstärkelse binder ihop rätten. Perfekt rätt för svampälskaren, vegetarianen och den som vill variera köttfärsbiffarna!
![Svamp och selleribiffar](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_43229/cf_259/svamp_och_selleribiffar.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 gula lökar
1 vitlöksklyfta
ca 1 l svamp (t ex kantareller, trattkantareller, champinjoner)
4 msk smör eller margarin
ca 500 g rotselleri
1 dl crème fraiche
1 dl ströbröd
1 msk majsstärkelse
1 tsk salt
Till servering
rostade rotfrukter (t ex potatis, palsternackor, morötter och rödlök)
crème fraiche med senap och rivet äpple
1 krm peppar
För alla
Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett och laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja), byt till mjölkproteinfritt matfett eller olja.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1994 KJ / 476 kCal
Fett31.5 g
Kolhydrater36.6 g
Protein8.9 g
Kommentarer