Svamp och selleribiffar

Betyg 3.4 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Svamp och selleribiffar

Svamp och selleribiffar med rotsaker till är en passande, mustig hösträtt! Crème fraiche, ströbröd och majsstärkelse binder ihop rätten. Perfekt rätt för svampälskaren, vegetarianen och den som vill variera köttfärsbiffarna!

Svamp och selleribiffar

Ingredienser

4 portioner
2 gula lökar
1 vitlöksklyfta
ca 1 l svamp (t ex kantareller, trattkantareller, champinjoner)
4 msk smör eller margarin
ca 500 g rotselleri
1 dl crème fraiche
1 dl ströbröd
1 msk majsstärkelse
1 tsk salt

Till servering

rostade rotfrukter (t ex potatis, palsternackor, morötter och rödlök)
crème fraiche med senap och rivet äpple
1 krm peppar

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1994 KJ / 476 kCal
Fett31.5 g
Kolhydrater36.6 g
Protein8.9 g

Testa liknande recept

  • Torkade kantareller
    Betyg 3.7 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Svampcrêpes
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Grilled cheese med svamp
    Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad