Varma mackor med stuvad svamp

Varma mackor var 70-talets motsvarighet till dagens fredagsmys. Det var TV-mat när den var som enklast och godast. Med en krämig svampstuvning blir dessa mackor både mättande och lite lyxiga, nästan som små pizzor.

Gör så här
00:15:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
16 stGott
Tomas
Gjort det idag så gott hade inga kantareller hemma så det fick bli champinjoner men det blev bra ändå och super gott
Anette
Mycket gott, lätt att laga.Min favorit just nu.
Berit
Det var jätte gott!Tog rostad smörgås.Hade frysta å förvällda kantareller i frysen uteslöt gurkan inte varm inte gott
Carina
Tog förvällda kantareller ur frysen och fyllde upp med champinjoner. Hade även i lite dijonsenap 😊 Lär bli detta receptet framöver när det vankas svamptoast 👍
Christina
Lägger till en skvätt konjak, soya och timjan
Ann
Tyckte det var jätte gott!Men utesluter gurkan!Tycker inte det passar med varm färsk gurka!Sen hade jag champinjoner!Gick hem absolut!
Carina
Supergoda kantarellmackor, vi bytte till havregrädde och det funkade fint 👍
Anna maria
Tack för recept! Det blir kantarell - och champinjonstuvning med lite chili i. Sedan har jag köpt ett surdegsbröd och jag tror det kommer att bli kanooners! Trevlig helg!
Patric
Hade kantarell o hatten på en karl Johan, ett med det godaste jag ätit!
Annika