Färsbiff med rödbetor och ägg

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
1
Färsbiff med rödbetor och ägg

Mumsiga och mättande biffar av köttfärs, lök och rödbetor som serveras med klyftpotatis, ägg, broccoli och knäckebröd. Färsbiff med rödbetor och ägg tillagar du på under 45 minuter.

Färsbiff med rödbetor och ägg

Ingredienser

4 portioner
1   påse djupfryst klyftpotatis (à 800 g)
1   gul lök
5 - 6   inlagda rödbetor
400 g  köttfärs
1 tsk  salt
1 krm  peppar
1 1/2 msk  vatten
1   olja
4   ägg

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på brödet.
I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd.
Gör äggfri: uteslut äggen.

Gör så här

Tips

Blanda gärna i 1-2 msk kapris (för 4 port) i färsen om du har det hemma.

Gröna tipset: Byt ut köttfärsen mot quornfärs om du inte vill ha kött.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentar

Alla i familjen gillar färsbiffen. Extra gott med mycket grönsaker till!

Barbro

2005-07-10

Näringsvärde per portion

Energi2594 KJ / 618 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Kryddiga köttfärsbiffar med ost och tomat
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kycklingbiffar med basilika
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lammfärsbiffar med morotstzatziki och klyftpotatis
Betyg 4.4 av 5.
76 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Biff à la Lindström
Betyg 3.4 av 5.
25 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tacobiffar
Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Köttfärsbiffar med olivröra
Betyg 3.3 av 5.
19 personer har röstat
Under 45 min att tillaga