Svamp- och färsbiffar med pasta

En ny vardagsfavorit som passar för både stora och små. Mustigt möra färsbiffar med champinjoner eller nyplockad svamp om säsongen är rätt, tillsammans med krämig pasta insvept i örtcrème fraiche.

Gör så här
00:04:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2806 KJ / 668 kCal
Kommentarer
8 stJättegott! Kommer göra med potatis nästa gång
Anita
Biffarna blev väldigt goda, men tycker inte riktigt det passade till pasta. Nästa gång kommer vi nog göra med potatis och göra en sås till.
Helene
Toppengott, hela familjen gillade denna rätt, bytte ut vitlöken mot pulver samt burkchampinjoner istället för färska.
Margareta
Jättegott. men vi ändrade lite i receptet eftersom ett barn i familjen inte äter svamp. Jag brynte svampen med vitlök och hällde på 500g krossade tomater och kokade ihop lite. Det blev en jättegod sås till pastan och biffarna, svampen går lätt att peta bort. Tog vitlök i biffarna ändå och ca 1 dl creme fraiche i färsen.
Charlotte
Jättegott! Nu använde jag champinjoner, men det ska bli roligt att testa skogens svampar. Creme fraischen i pastan kan man nog ha på sidan i stället, och göra någon smarrig kall sås av.
Elisabeth
Supergott!
Jennie
Mycket goda biffar, men nästa gång blir det potatis och brunsås som serveras till.
Therése
Enkelt och mycket gott, använde creme fraiche m franska örter.
Jennie