Stekta nudlar med smaker från Asien, så som fisksås, lime och sweet chili. Ingredienser som krabbkött, böngroddar, salladslök och äggröra gör det här till en vinnare. Mycket snabblagat och enkelt, en favorit till vardags.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
43 2013
Rätten är fri från laktos och mjölkprotein men innehåller ägg och gluten.
Gör glutenfri: byt ut äggnudlarna mot ris- eller glasnudlar.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Sandra
2013-11-13Nej det va inte gott... Fick riva i färsk ingefära och ta i mer chilisås och japansk soja samt salta och svartpeppra för att det skulle gå att äta.
Susanne
2013-11-10Njae.... Det här var inget vidare. Krabbkött har jag aldrig provat förut och lär aldrig köpa igen. Trist, smaklöst och småäckligt. (Jag älskar krabba).
Anna
2013-11-01Tyckte att det gick att äta men inte mera. Min sambo kastade bort alla mat efter två tuggor. Helt oätligt enligt honom. Vi önskar inte detta i matkassen någon mera gång.