Stekta nudlar med krabba
Stekta nudlar med smaker från Asien, så som fisksås, lime och sweet chili. Ingredienser som krabbkött, böngroddar, salladslök och äggröra gör det här till en vinnare. Mycket snabblagat och enkelt, en favorit till vardags.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 43 2013
Ingredienser
4 portioner
250 g äggnudlar
2 msk sweet chili
2 msk asiatisk fisksås
2 msk pressad limesaft
2 vitlöksklyftor
1/2 påse salladslök (à 125 g)
1 röd chili
410 g böngroddar
3 msk olja
2 ägg
2 förp krabba (à 170 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1877 KJ / 450 kCal
Fett17.1 g
Kolhydrater52.6 g
Protein19.8 g
Kommentarer
Nej det va inte gott... Fick riva i färsk ingefära och ta i mer chilisås och japansk soja samt salta och svartpeppra för att det skulle gå att äta.
Sandra
2013-11-13Njae.... Det här var inget vidare. Krabbkött har jag aldrig provat förut och lär aldrig köpa igen. Trist, smaklöst och småäckligt. (Jag älskar krabba).
Susanne
2013-11-10Tyckte att det gick att äta men inte mera. Min sambo kastade bort alla mat efter två tuggor. Helt oätligt enligt honom. Vi önskar inte detta i matkassen någon mera gång.
Anna
2013-11-01