Dessa härliga filorullar med krabbröra blir utmärkta tilltugg på festen! Det mesta går att förbereda innan, sedan tar det bara 15 minuter i ugnen. Servera gärna en skål Nuoc chamsås till för att doppa rullarna i!
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2011
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde och läs filodegens innehållsdeklaration.
Gör mjölkproteinfri: byt grädden mot soja- eller havrebaserad gräddersättning och läs filodegens innehållsdeklaration.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Kajsa
2022-04-12Enklare att göra än vad jag trodde. Blev riktigt goda.
Caroline
2012-12-29Så underbart goda! Lite pyssligt att göra men så gott! Kan med fördel göras lite mindre (vik in degen lite extra) och äts gärna med Nuoc Cham dippsås! Pensla riktigt med olja. Om du inte har krabba fungerar det bra med crabsticks eller motsvarande.