Stekt vit sparris med misogrädde

Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
0
Stekt vit sparris med misogrädde

Stekt vit sparris med misogrädde är en lyxig förrätt fullpackad med smak. Den vita sparrisen steks mjuk och serveras med en ljummen, skummig och gräddig sås med misopasta i. Några gröna blad och lite salladslök på toppen och primörfesten kan börja!

Stekt vit sparris med misogrädde

Ingredienser

4 portioner
12   vita sparrisar
3 msk  olja
1 tsk  sesamolja
salt
svartpeppar
3 dl  vispgrädde
1 1/2 msk  misopasta
1/2   lime
2   salladslökar
1   förp färsk finbladig grönkål (à 65 g)

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1808 KJ / 432 kCal
Fett41 g
Salt0.8 g
Kolhydrater8 g
Protein7 g

Testa liknande recept

Sparris med misosmör
Betyg 4.1 av 5.
11 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Misomajonnäs
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Spetskål i ugn med misogrädde
Betyg 4.6 av 5.
23 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Stekt grönkål med vitlök
Betyg 4.2 av 5.
64 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Chawanmushi – Japansk äggkräm
Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Krämig grönkålssallad med ingefära
Betyg 2.8 av 5.
67 personer har röstat
Under 15 min att tillaga