Stekt vit sparris med misogrädde
Stekt vit sparris med misogrädde är en lyxig förrätt fullpackad med smak. Den vita sparrisen steks mjuk och serveras med en ljummen, skummig och gräddig sås med misopasta i. Några gröna blad och lite salladslök på toppen och primörfesten kan börja!
Ingredienser
4 portioner
12 vita sparrisar
3 msk olja
1 tsk sesamolja
salt
svartpeppar
3 dl vispgrädde
1 1/2 msk misopasta
1/2 lime
2 salladslökar
1 förp färsk finbladig grönkål (à 65 g)
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1808 KJ / 432 kCal
Fett41 g
Salt0.8 g
Kolhydrater8 g
Protein7 g
Kommentarer