Stekt vit sparris med misogrädde

Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
0
Stekt vit sparris med misogrädde

Stekt vit sparris med misogrädde är en lyxig förrätt fullpackad med smak. Den vita sparrisen steks mjuk och serveras med en ljummen, skummig och gräddig sås med misopasta i. Några gröna blad och lite salladslök på toppen och primörfesten kan börja!

Stekt vit sparris med misogrädde

Ingredienser

4 portioner
12   vita sparrisar
3 msk  olja
1 tsk  sesamolja
salt
svartpeppar
3 dl  vispgrädde
1 1/2 msk  misopasta
1/2   lime
2   salladslökar
1   förp färsk finbladig grönkål (à 65 g)

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1808 KJ / 432 kCal
Fett41 g
Salt0.8 g
Kolhydrater8 g
Protein7 g

Testa liknande recept

Sparris med misosmör
Betyg 4.1 av 5.
11 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sallad på grillad sparris, krispigt bacon och parmesan
Betyg 4.8 av 5.
30 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Misomajonnäs
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Laxtartar med lakritsmajonnäs
Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sparrissallad med ägg och oliver
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vårsoppa med lax och pocherat ägg
Betyg 4.4 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga