Misomajonnäs

Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
0
Misomajonnäs

Med en misomajo kan du lyfta maten till nya höjder! Den goda umamismaken från misopasten kommer till sin rätt tillsammans med krämig majonnäs. Perfekt till grönsaksrätter och fisk, eller andra maträtter med asiatiska smaker.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2019

Misomajonnäs

Ingredienser

ca 3 dl
3 dl  majonnäs
1 msk  vit misopasta
2 krm  salt

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäsen och misopastan.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Näringsvärdet är beräknat per dl.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2894 KJ / 692 kCal
Fett76 g
Salt2 g
Kolhydrater3 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Sparris med misosmör
Betyg 4.1 av 5.
11 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Chawanmushi – Japansk äggkräm
Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Spetskål i ugn med misogrädde
Betyg 4.6 av 5.
23 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Sobanudlar med lax och miso
Betyg 4.7 av 5.
43 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spetskål i sesammajonnäs
Betyg 3.4 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Misosoppa
Betyg 4.1 av 5.
87 personer har röstat
Under 30 min att tillaga