Sparris med misosmör
Det här enkla misosmöret är ett fantastiskt tillbehör som höjer smaken på allt från grillat till frukostens äggröra eller lättkokt sparris. Avsluta med en skur snabbfräst salladslök och servera som förrätt eller tillbehör till en varmrätt.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2018
Ingredienser
4 portioner
50 g rumsvarmt saltat smör
1 msk misopasta
2 krm salt
2 knippen sparris (à 250 g)
2 salladslökar
2 tsk olja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi647 KJ / 155 kCal
Fett13 g
Salt1.13 g
Kolhydrater5 g
Protein5 g
Kommentar
Supergott! Tyckte inte extra salt behövdes i smöret men strödde över lite hackade, rostade salta mandlar som blev pricken över i:et.
Susanne
2023-05-28