Stekt torskrygg med bulgur, svamp och fetaost

Betyg 4 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Stekt torskrygg med bulgur, svamp och fetaost

Många goda smaker i blandas i denna rätt. Mjälla och fina torskryggfiléer serveras med bulgur och svamp. Toppa rätten med dill och fetaost och du har en god fiskrätt att servera.

Samarbete med:

Stekt torskrygg med bulgur, svamp och fetaost

Ingredienser

10 bufféportioner
5 port bulgur
1 buljongtärning (gärna svamp- eller hönsbuljong)
500 g blandad färsk svamp (t ex kastanjechampinjoner, champinjoner eller ostronskivling)
2 vitlöksklyftor
4 msk olja
salt
peppar
5 torskryggfiléer utan skinn
1 msk olja
1 kruka dill
2 förp fetaost (à 150 g)

Till servering

citronklyftor

Gör så här

00:04:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Gott och enkelt! Nästa gång ska jag ta och lägga till några grönsaker tex ärtor eller morötter inrivet i bulgur.

    Victoria

Näringsvärde per bufféportion

Energi1176 KJ / 281 kCal
Fett14 g
Salt1 g
Kolhydrater16 g
Protein21 g

Testa liknande recept

  • Ugnsbakad torsk med äggsås
    Betyg 4.5 av 5.126 personer har röstat
    Receptet har 15 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Torskrygg med brynt smör-vinägrett
    Betyg 4.3 av 5.43 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fiskgryta med torskrygg och röd pesto
    Betyg 4.3 av 5.54 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad