Fiskburgare med ricotta, dill och rucola

0
0
Fiskburgare med ricotta, dill och rucola

Dessa miniburgare som du fyller med krispigt stekt torskfilé passar perfekt som en smårätt eller aptitretare. Den lena ricottakrämen smaksatt med dill passar helt perfekt till fisken. Fiskburgarna toppas till sist med lite pepprig rucola.

Skriv ut
Fiskburgare med ricotta, dill och rucola

Ingredienser

10 bufféportioner
1.5 - 2
krukor dill
2 dl
ricottaost
-
salt
-
peppar
900 g
torskfilé eller sejfilé
2
ägg
2 dl
ströbröd (gärna panko)
2 msk
olja
10
sliderbröd (mini hamburgerbröd)
2
förp rucola (à 65 g)

Till servering

citronklyftor

För alla

Kontrollera noga innehållet i hamburgerbrödet.
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: byt ricotta mot laktosfri färskost.
Gör mjölkproteinfri: byt ricotta mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Recept och bild i samarbete med Royal Greenland.

Näringsvärdet är beräknat per st.

Gör så här

Tips

Använd tandpetare för att hålla ihop bröden.

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1111 KJ / 265 kCal
Fett 8 g
Salt 1 g
Kolhydrater 25 g
Protein 23 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept