Stekt torsk med tabbouleh

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
0Klimatsmart
Stekt torsk med tabbouleh

Tabbouleh är ett utmärkt tillbehör till det mesta. Idag serveras det till torsk som steks i olja, samt hummus och sallad. Svårare än så behöver det inte vara.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2023

Stekt torsk med tabbouleh

Ingredienser

4 portioner

Tabbouleh

4   port bulgur
1   kruka persilja
1   rödlök
1   bifftomat
1/2 msk  rapsolja
2 tsk  rödvinsvinäger
salt
peppar

Torsk

600 g  torskfilé
1 msk  rapsolja

Till servering

1   förp hummus (à 175 g)
1/2   förp sallad (crunchita)

För alla 

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri bulgur.

Gör så här

Tips

Hacka lite chili och blanda ner i tabboulehn.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2064 KJ / 493 kCal
Fett21 g
Salt2 g
Kolhydrater36 g
Protein36 g

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Stekt torskfilé med taboulesallad
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tabbouleh 
Betyg 4.4 av 5.
255 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tabbouleh med linser
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bulgursallad med spenat och linser
Betyg 2.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vegogrill med jordgubbstabbouleh
Betyg 4.6 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Blomkålstabbouleh med halloumi och valnötssås
Betyg 4.6 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga