Stekt torsk med tabbouleh
Tabbouleh är ett utmärkt tillbehör till det mesta. Idag serveras det till torsk som steks i olja, samt hummus och sallad. Svårare än så behöver det inte vara.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2023
Ingredienser
4 portioner
Tabbouleh
4 port bulgur
1 kruka persilja
1 rödlök
1 bifftomat
1/2 msk rapsolja
2 tsk rödvinsvinäger
salt
peppar
Torsk
600 g torskfilé
1 msk rapsolja
Till servering
1 förp hummus (à 175 g)
1/2 förp sallad (crunchita)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2064 KJ / 493 kCal
Fett21 g
Salt2 g
Kolhydrater36 g
Protein36 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer