Stekt torsk med tabbouleh

0
0
Stekt torsk med tabbouleh

Tabbouleh är ett utmärkt tillbehör till det mesta. Idag serveras det till torsk som steks i olja, samt hummus och sallad. Svårare än så behöver det inte vara.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 50 2022

Stekt torsk med tabbouleh

Ingredienser

4 portioner

Tabbouleh

4 port bulgur
1 kruka persilja
1 rödlök
1 bifftomat
1/2 msk rapsolja
2 tsk rödvinsvinäger
salt
peppar

Torsk

600 g torskfilé
1 msk rapsolja

Till servering

1 förp hummus (à 175 g)
1/2 förp sallad (crunchita)

För alla 

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri bulgur.

Gör så här

Tips

Hacka lite chili och blanda ner i tabboulehn.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2064 KJ / 493 kCal
Fett 21 g
Salt 2 g
Kolhydrater 36 g
Protein 36 g
Läs mer om näringsvärden