Stekt torsk med tabbouleh

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
0Klimatsmart
Stekt torsk med tabbouleh

Tabbouleh är ett utmärkt tillbehör till det mesta. Idag serveras det till torsk som steks i olja, samt hummus och sallad. Svårare än så behöver det inte vara.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2023

Stekt torsk med tabbouleh

Ingredienser

4 portioner

Tabbouleh

4 port bulgur
1 kruka persilja
1 rödlök
1 bifftomat
1/2 msk rapsolja
2 tsk rödvinsvinäger
salt
peppar

Torsk

600 g torskfilé
1 msk rapsolja

Till servering

1 förp hummus (à 175 g)
1/2 förp sallad (crunchita)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2064 KJ / 493 kCal
Fett21 g
Salt2 g
Kolhydrater36 g
Protein36 g

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Stekt torskfilé med taboulesallad
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tabbouleh
Betyg 4.4 av 5.
275 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kryddig torsk med tabbouleh
Betyg 3.8 av 5.
123 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tabbouleh med linser
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vegogrill med jordgubbstabbouleh
Betyg 4.6 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Falafelbowl med korianderyoghurt
Betyg 4.4 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga