Stekt torskfilé med taboulesallad
En fräsch fiskrätt är denna stekta torskfilé med taboulesallad. Den syrliga salladen på bulgur, tomater, citron och mynta bryter fint av mot torskfiléns knapriga yta med smak av smör.
Ingredienser
4 portioner
600 g torskfilé
1 dl vetemjöl
1 tsk salt
1 krm peppar
2 msk flytande margarin
Taboulesallad
3 dl bulgur eller ris
1 citron
2 msk olivolja
1 tsk salt
1 - 2 krm grovmald svartpeppar
6 tomater
1 knippa mynta eller torkad mynta + persilja (1 knippa mynta motsvarar 1 tsk torkad mynta + 1 knippa persilja)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2433 KJ / 582 kCal
Fett17 g
Kommentar
Godare än jag trodde! Kändes lätt och fräscht!
Annika
2004-11-15