Stekt torskfilé med taboulesallad

Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
1
Stekt torskfilé med taboulesallad

En fräsch fiskrätt är denna stekta torskfilé med taboulesallad. Den syrliga salladen på bulgur, tomater, citron och mynta bryter fint av mot torskfiléns knapriga yta med smak av smör.

Stekt torskfilé med taboulesallad

Ingredienser

4 portioner
600 g torskfilé
1 dl vetemjöl
1 tsk salt
1 krm peppar
2 msk flytande margarin

Taboulesallad

3 dl bulgur eller ris
1 citron
2 msk olivolja
1 tsk salt
1 - 2 krm grovmald svartpeppar
6 tomater
1 knippa mynta eller torkad mynta + persilja (1 knippa mynta motsvarar 1 tsk torkad mynta + 1 knippa persilja)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat

Kommentar

Godare än jag trodde! Kändes lätt och fräscht!

Annika

2004-11-15

Näringsvärde per portion

Energi2433 KJ / 582 kCal
Fett17 g

Testa liknande recept

Stekt torsk med tabbouleh
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tabbouleh med linser
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torsk med ”Marockotomater”
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kryddig torsk med tabbouleh
Betyg 3.8 av 5.
123 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tabbouleh
Betyg 4.4 av 5.
275 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kryddstekt kyckling med tabbouleh och avokado
Betyg 4.3 av 5.
24 personer har röstat
Under 45 min att tillaga