Stekt torsk med kräftröra och dill

Betyg 4 av 5.
16 personer har röstat
2
Stekt torsk med kräftröra och dill

Torsk och kokt potatis är en klassiker, och med denna kräftröra blir det hela lite lyxigare. Enkel att göra är den också, de enda ingredienserna är dill, crème fraiche och kräftstjärtar. Och salt och peppar förstås. Alltid lite salt och peppar!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 17 2021

Stekt torsk med kräftröra och dill

Ingredienser

4 portioner
900 g potatis
1 förp kräftstjärtar i lake (à 360 g)
20 g färsk dill
2 dl crème fraiche
salt
peppar
1/2 förp cosmopolitansallad
600 g torskfilé eller sejfilé
1 msk olja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
16 personer har röstat

Kommentarer

Klassiska smaker🤗

Eva

2021-06-05

Enkelt, sunt och gott!

Paulina

2021-04-30

Näringsvärde per portion

Energi2370 KJ / 570 kCal
Fett23 g
Salt1 g
Kolhydrater36 g
Protein49 g

Klimatguide

1,40 - 2,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Stekt torsk med tomat och kräftröra
Betyg 3.7 av 5.
36 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torsk- och kräftpanna med pepparrot och dill
Betyg 2.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Skaldjurspasta med bellaverde
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt torsk med kräfttzatziki
Betyg 3.6 av 5.
21 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grön soppa med kräftmacka
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lättlagad kräftsoppa
Betyg 4.4 av 5.
372 personer har röstat
Under 30 min att tillaga