Torsk- och kräftpanna med pepparrot och dill

Betyg 2.8 av 5.
13 personer har röstat
2
Torsk- och kräftpanna med pepparrot och dill

Ett underbart recept på smakrik torsk- och kräftpanna med pepparrot och dill som du serverar med potatis och kokta grönsaker. Grytan gör du av bland annat torsk, kräftstjärtar, mjölk och pepparrot. Krämigt och delikat!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 49 2011

Torsk- och kräftpanna med pepparrot och dill

Ingredienser

4 portioner
400 g torskfilé
1 tsk salt att gnida in fisken med
ca 170 g kräftstjärtar i lake
ca 900 g fast potatis
2 morötter
200 g sugarsnap peas
3 msk smör eller margarin
3 msk vetemjöl
5 dl mjölk (gärna 3 %)
ca 1 1/2 msk riven pepparrot
3 msk hackad dill
1/2 citron i klyftor till servering
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
13 personer har röstat

Kommentarer

5/5 poöng

Göran

2015-04-26

Kockens tips att rimma torsken var toppen. Mkt god o lättlagad festvardagsrätt!

Göran

2015-04-26

Näringsvärde per portion

Energi2282 KJ / 546 kCal
Fett14.1 g
Kolhydrater73 g
Protein25.1 g

Testa liknande recept

Kräftsallad med dillvete och pepparrotsyoghurt
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt torsk med kräftröra och dill
Betyg 4 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Levain med kräftsallad och rostade nötter
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Enkel fisk- och skaldjursgryta
Betyg 3.5 av 5.
39 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Primörsallad med kräftor och pepparotsdipp
Betyg 4.2 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kräftwrap med pepparrotscrème
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga