Stekt torsk med kapris och rödbetor

Smörstekta rödbetor blandat med rödlök, kapris och gräslök är ett utmärkt tillbehör till ett luftigt potatismos och stekt torsk. Här har du en utsökt vardagsrätt.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 11 2022

Gör så här
00:03:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2160 KJ / 515 kCal
Fett14 g
Salt2 g
Kolhydrater58 g
Protein36 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
3 stNja...
Sara
Jag håller med Molly, gott med torsk och mos men det var inte så gott med rödbetorna och kraprisen..
Mathilda
Ingen bra kombo. Fisk och mos absolut, men inte med rödbetor och kapris till.
Molly