Klassikern stekt torsk serveras här med en kålrabbisallad. Kålrabbin är väldigt mild i smaken och passar därför perfekt ihop med citron och färsk persilja. Pepparrotskrämen blir ett fint komplement till fisken och potatisen.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
36 2018
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche och laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot mjölkfri ersättningsprodukt. Välj mjölkfritt matfett.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Anette
2018-09-06Jag läste receptet att det skulle vara torsk men fick sej, tycker inte om den fisken. Så stor besvikelse tyvärr!
Redaktionen ICAse
2018-09-10Hej Anette! Ledsen att du fick annan fisk. Men prata med din handlare så kanske ni kan lösa det. Hälsningar Michelle