Stekt torsk med kall kaviarsås
De mjälla torskfiléerna steks i ugnen till perfektion och serveras med nykokt potatis och en underbart god sås gjord på kaviar och crème fraiche. Kaviarens milda sälta passar fint tillsammans med den vita fisken och de härligt krispiga sockerärtorna.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 35 2017
Ingredienser
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på kaviarn. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraichen mot mjölkproteinfritt ersättningsalternativ.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer