Bjud familjen på magnifik husmanskost med denna frasiga torsk med kall ägg- och kaviarröra. Rimma dina torskfiléer medan du gör din röra som blir extra krämig av lite majonnäs. Stek den panerade fisken och servera direkt med röran, morot och citron.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
5 2011
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd ströbröd utan gluten.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraice, kontrollera innehållet i majonnäsen.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot Sour Supreme (innehåller soja) eller iMat fraiche (innehåller havre). Välj mjölkproteinfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Sofie
2012-04-11Supergott! Men receptet tar ca 1 timme att utföra i normalt kökstempo.
Martin
2011-02-03Med så mycket potatis som det blev hade det räckt med tre filéer och då kunde man skippat att skicka med två förpackningar fisk. Kommer även sprida på det så att vi gör pastan nästa dag, två fiskrätter i rad blir lite väl fiskigt.