Stekt torsk med kall kaviarsås

Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Stekt torsk med kall kaviarsås

De mjälla torskfiléerna steks i ugnen till perfektion och serveras med nykokt potatis och en underbart god sås gjord på kaviar och crème fraiche. Kaviarens milda sälta passar fint tillsammans med den vita fisken och de härligt krispiga sockerärtorna.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 35 2017

Stekt torsk med kall kaviarsås

Ingredienser

4 portioner
900 g potatis
2 dl lätt crème fraiche
1/2 dl kaviar
salt
peppar
ca 600 g torskfilé
150 g sockerärtor

Gör så här

00:12:00
00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1927 KJ / 460 kCal
Fett13 g
Salt3 g
Kolhydrater45 g
Protein38 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Ugnstorsk med kaviarsås
    Betyg 2.7 av 5.243 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Torsk med kaviarkräm
    Betyg 4.2 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Stekt torsk med ägg- och kaviarsås
    Betyg 3.9 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sej med kaviar och gräslök
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fisk i ugn med kaviarsås
    Betyg 3.2 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad