Stekt torsk med gräddkokta rödbetor
Stekt torsk blir genast roligare om man låter den få gräddkokta rödbetor som tillbehör. Inte bara färgen blir trevlig, du får också en krämigare rätt på köpet. Ät fisken och rödbetorna ihop med potatis och middagen är redo att njutas av.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 40 2022
Ingredienser
För alla
Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde. Välj laktosfritt smör/matfett eller välj olja.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Välj mjölkproteinfritt matfett eller välj olja.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jättegott. Rekommenderas
Maria
2022-10-09Supergott. Kryddade å saltade fisken ordentligt och det blev så gott. Drog mig för att tillaga rätten pga dåliga betyg men glad jag gjorde det ändå.
Anette
2022-10-05Behövdes mycket salt för att få någon smak. Smulade över fetaost, blev väldigt bra. Upplevde att det annars blev tomt. Tjockade till grädde, blev bra.
Lovisa
2020-11-23