Stekt torsk blir genast roligare om man låter den få gräddkokta rödbetor som tillbehör. Inte bara färgen blir trevlig, du får också en krämigare rätt på köpet. Ät fisken och rödbetorna ihop med potatis och middagen är redo att njutas av.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
39 2020
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde. Välj laktosfritt matfett eller välj olja.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Välj mjölkproteinfritt matfett eller välj olja.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Lovisa
2020-11-23Behövdes mycket salt för att få någon smak. Smulade över fetaost, blev väldigt bra. Upplevde att det annars blev tomt. Tjockade till grädde, blev bra.
Tina
2020-09-23Så smaklöst och trist. Inget som vi rekommenderar tyvärr.