Stekt torsk med caviarsås
Underbar stekt torsk med caviarsås, en härlig husmanskost som både är välsmakande och enkel att tillaga. Caviarmixen blandas tillsammans med smetana och förvandlas till en krämig sås. För att få en fin yta på torsken steks den hastigt i en het panna. Till servering finns potatis och en krispig sallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 21 2015
Ingredienser
Sallad
Caviarsås
Torsk
För alla:
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri smetana.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) eller liknande mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer