Stekt torsk med caviarsås

Betyg 2.9 av 5.
16 personer har röstat
0
Stekt torsk med caviarsås

Underbar stekt torsk med caviarsås, en härlig husmanskost som både är välsmakande och enkel att tillaga. Caviarmixen blandas tillsammans med smetana och förvandlas till en krämig sås. För att få en fin yta på torsken steks den hastigt i en het panna. Till servering finns potatis och en krispig sallad.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 21 2015

Stekt torsk med caviarsås

Ingredienser

2 portioner
400 g fast potatis

Sallad

1/2 rödlök
1/2 ask persilja (à 20 g)
2 tomater
1/2 ask frysta, tinade sojabönor (à 250 g)

Caviarsås

1 burk röd caviarmix (à 75 g)
1 dl smetana

Torsk

250 g rimmad torsk
1 tsk olja
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
16 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2633 KJ / 626 kCal
Fett29 g
Salt2.29 g
Kolhydrater42 g
Protein46 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Kryddig torsk med limepotatis
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Indisk fiskgryta
Betyg 2.8 av 5.
160 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Saffranstorsk med krämiga bönor
Betyg 4.1 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt torsk med kräftröra
Betyg 4 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ost- och persiljegratinerad torsk med citronsås
Betyg 4.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torsk i paket med jordärtskocka och chèvre
Betyg 3.6 av 5.
31 personer har röstat
Under 60 min att tillaga