Stekt torsk med kräftröra
En härligt stekt fisk som vänds i mjöl innan stekpannan far fram. Serveras med kokt potatis och tillsammans med en krämig kräftröra med tomat och basilika i, samt en krispig isbergssallad till. Fina fisken!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 4 2014
Ingredienser
4 portioner
600 g torsk
900 g fast potatis
1/2 dl vetemjöl
2 msk smör eller margarin
Kräftröra
360 g kräftstjärtar i lake
2 tomater
1/2 kruka basilika
2 dl smetana
salt
peppar
1/2 isbergssallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2599 KJ / 621 kCal
Fett28.4 g
Kolhydrater48.6 g
Protein38.8 g
Kommentar
Väldans smaskigt! Kräftröran e gudomlig!
Ann
2014-02-13