Kryddig torsk med limepotatis

Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
0
Kryddig torsk med limepotatis

Torskens milda smak gör den till en utmärkt fisk att ta ut svängarna med. Här är det paprika, cayennepeppar och spiskummin som ger torsken en exotisk touch. Potatissalladen är uppfriskande och krämig, lagad med smetana, lime, mynta och serverad tillsammans med läckra skott av mangold.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 9 2014

Kryddig torsk med limepotatis

Ingredienser

4 portioner
600 g  torskfilé
900 g  fast potatis
1 tsk  paprikapulver
1 krm  cayennepeppar
1/2 tsk  salt
1 krm  spiskummin
2 msk  olja
1/2   förp sojabönor (à 250 g)
1   lime
1   kruka mynta
1 dl  smetana
salt och peppar
65 g  röda mangoldskott

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos och ägg.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetanan mot Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2050 KJ / 490 kCal
Fett20.1 g
Kolhydrater39.8 g
Protein33.6 g

Testa liknande recept

Krämig lax med sojabönor
Betyg 3.9 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Risonisallad med sojabönor och mynta
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Saffranstorsk med krämiga bönor
Betyg 4.1 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sojabönsburgare med avokadokräm
Betyg 4.3 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Falafel med apelsinsallad i libabröd
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Okonomiyaki i ugnsform med fetaost
Betyg 3.4 av 5.
26 personer har röstat
Under 45 min att tillaga