Stekt torsk med ärtsås och tomatsallad är ett riktigt fräscht och färggrant fiskrecept som du gör av bland annat torskfilé (stekt i smör), tomat, krasse, gröna ärter, vitlök, mjölk och lime. Resultatet blir en god och smakrik middag som passar de flesta i familjen!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 40 2014
Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och mjölk.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör och mjölk mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Såsen var ingen höjdare.
Rosita
2014-10-02