Gratinerad torsk med gröna ärter

Betyg 3.1 av 5.
68 personer har röstat
0
Gratinerad torsk med gröna ärter

Ett gott, snabblagat och tilltalande recept på gratinerad torsk med gröna ärter! Skala och koka potatisen, lägg torsken i ugnssäker form och bred över crème fraiche smaksatt med senap/vitt vin/schalottenlök. Tillaga fisken mitt i ugnen ca 15 minuter, koka ärterna, hacka persiljan och servera. Klart på under 30 minuter!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 24 2013

Gratinerad torsk med gröna ärter

Ingredienser

4 portioner
600 g torskfilé
900 g fast potatis
salt och peppar
2 dl crème fraiche (senap/ vitt vin/ schalottenlök)
250 g små gröna ärtor
20 g persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
68 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2129 KJ / 508 kCal
Fett18.5 g
Kolhydrater46.7 g
Protein34.2 g

Testa liknande recept

Stekt torsk med syrlig ärtsås
Betyg 3.8 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Goda pizzafisken med potatis
Betyg 3.2 av 5.
133 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ugnsbakad torsk med ansjovissås och ärtor
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fiskgratäng och potatis
Betyg 3.7 av 5.
39 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torsk med krämig ärtsås
Betyg 4.4 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt torsk med ärtsås och tomatsallad
Betyg 3.5 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga